Зареєструватися

Відновити пароль

Обліковий запис користувача

Написати відгук

Лише один файл.
Обмеження: 2 МБ.
Дозволені типи: png, gif, jpg, jpeg.
Розмір не менше 100x100 пікселів.
Коротко опишіть внесені зміни.

Залишити повідомлення

Замовити демо

Оренда програм для бухгалтерії елеваторів та зернопереробних підприємств. Всі за та проти

Розвиток Інтернету та розширення покриття в останні роки суттєво змінив підхід до встановлення та використання програм. Раніше для користування програмою спочатку потрібно було купити якийсь фізичний носій – CD диск, чи флеш-накопичувач з якого вона встановлювалась на комп'ютер. Сьогодні, для більшості програм достатньо мобільного телефону із доступом до мережі Інтернет. Програма та інформація яку вносить користувач зберігається на віддаленому сервері у так званій "хмарі". Розташування програми у "хмарному" сховищі змінило не тільки підхід до її встановлення та використання, а і надало нові можливості щодо гнучкої оплати за неї. Сьогодні, зокрема, бухгалтерські програми BAS Бухгалтерія, та програми обліку 1С Підприємство не обов'язково купувати по повній ціні, а можна брати в оренду і платити лише тоді, коли вона потрібна.

Які переваги та недоліки оренди програм для бухгалтерії та управлінського обліку для елеваторів та зернопереробних підприємств

Оренда програмних рішень надає ряд суттєвих переваг для користувача серед яких:

  1. Плати тільки коли користуєшся. Це рішення ідеально підходить для невеликих зернопереробних підприємств або фермерських господарств.
  2. Можливість роботи із будь-якого комп'ютера і будь-якої локації. Робоче місце тепер не "прив'язане" до конкретної локації. Це дає додаткові можливості у пошуку та наймі кваліфікованого персоналу із інших населених пунктів. Особливо це актуально для сільської місцевості де є суттєвий дефіцит кваліфікованих бухгалтерів.
  3. Додавання нових робочих місць по мірі необхідності із платою не за програму, а лише за робоче місце. Якщо раніше, щоб додати користувача потрібно було купувати нову копію програми, то зараз лише надається додатковий доступ, що значно знижує витрати.
  4. Автоматичне оновлення версій та нормативної бази. Вам не потрібно тепер викликати спеціаліста для встановлення нової версії, підприємство буде завжди працювати із найбільш актуальною версією ПЗ.
  5. Підвищена надійність даних. Із орендою програм ви не будете хвилюватися, що сервери хтось фізично може вилучити , або зламається жорсткий диск. У хмарі дані завжди дублюються у резервну копію, з якої у будь-який час можна відновити дані.

Оренда – ідеальне рішення для старту бізнесу і невеликих сільгосппідприємств. Якщо у вас великий агрохолдинг або хлібопереробне підприємство, чи олійноекстракційний завод із власною надійною ІТ інфраструктурою, можливий комбінований варіант використання бухгалтерського ПЗ із частковою орендою, або коробковий, коли програми встановлюється безпосередньо на ПК користувача. Також коробкові рішення краще підійдуть для господарств у яких не має можливості забезпечити надійний інтернет-зв'язок під час роботи у "хмарі".

Яка ціна на оренду програм BAS та 1С

Ціна – одна із головних конкурентних переваг оренди програм 1С для бухгалтерського та управлінського обліку. Середня ціна на оренду залежить від конфігурації BAS або 1С Підприємство і коливається від 350 до 800 грн. на місяць. Менша ціна для базової версії програми. Спеціалізовані рішення для елеваторів та зернопереробних підприємств GES будуть у середній ціновій категорії, так як включають додаткові модулі для обліку зерна і зернопродуктів. Якщо порівнювати із купівлею коробкової версії, то вона буде коштувати в 20-30 разів дорожче.

Як замовити оренду програм для бухгалтерського та управлінського обліку в Україні

Послуги із оренди програм BAS Бухгалтерія, BAS Агро, 1С Підприємство, 1C Торгівля та ін. надають багато компаній. Проте, замовити оренду спеціалізованих програмних рішень для елеваторів та зернопереробних підприємств можна лише у сертифікованих провайдерів та розробників, якими є наша компанія.
Процес оформлення оренди на програмні рішення із обліку зерна та зернопродуктів GES закріплюється відповідним договором, який також включає послуги із навчання та надання консультаційної підтримки. Після підписання договору користувачу надаються відповідні доступи до онлайн платформи у вигляді логіну та паролю.