Зареєструватися

Відновити пароль

Обліковий запис користувача

Написати відгук

Лише один файл.
Обмеження: 2 МБ.
Дозволені типи: png, gif, jpg, jpeg.
Розмір не менше 100x100 пікселів.
Коротко опишіть внесені зміни.

Залишити повідомлення

Замовити демо

Автоматизація обліку зерна на елеваторі GES Зерно КОРП

Фермер, голова зернового кооперативу, трейдер, директор ХПП чи елеватору, кожен має власне бачення на ведення обліку зерна у себе на підприємстві. Хтось сподівається на порядність і досвідченість бухгалтера або завідувача лабораторією контролю якості, а інші вибирають точність, автоматизацію і впевненість, що зможуть відстежити маршрут кожної тони і запобігти втратам на етапах підробітки.

Сучасні програмні рішення, які існують в Україні спрощують облік зерна, виключають помилки людського фактору, економлять час і фонд заробітної плати. Програмне забезпечення працює швидше, точніше і надійніше, ніж бухгалтери, фінансисти або обліковці. Автоматизовані програмні рішення дозволяють знизити навантаження на персонал або скоротити штат, зберігши точність, неупередженість та оперативність обробки даних. І при цьому уникнути фінансових втрат через неточність обліку.

За весь час діяльності сучасного ринку зернотрейдингу розробники програм зрозуміли, що треба мати точний інструмент, який вирішить названі проблеми і цей інструмент -  програмний продукт GES Зерно КОРП.

Які задачі вирішує GES Зерно КОРП

Програма пов'язує в єдину інформаційну систему пост охорони, вагові, лабораторію, сховище, комерційний відділ, бухгалтерію, логістичний центр. GES Зерно КОРП - інструмент, який необхідний власникам агрофірм, керуючим агрохолдингів, трейдерам, елеваторам, ХПП, портам. Програмний продукт замінює обліковця, бухгалтера, охоронця. І при цьому цей інструмент не хворіє, не краде, не допустить помилки через неуважність, недбалість або злий намір.

Зерно Корп

Топ 5 переваг GES Зерно КОРП:

  • мінімізація впливу людського фактора під час обліку партій зерна при навантаженні, транспортуванні, прийманні, підробітку, відвантаженні. З програмою виробники, власники ХПП та елеваторів, логістичні центри, трейдери, завідувачі лабораторій застраховані від механічних помилок персоналу, недбалого введення даних, забудькуватості або помилки виконавців;
  • автоматизація процесу обліку. Програма за пару хвилин розраховує обсяги партій зерна, відстежує маршрут і етап, де перебуває зараз партія;
  • точність. Алгоритм програми при розрахунках обліку зерна виключає «перевідпуск» зерна, мінімізуючи фінансові втрати;
  • прозорість. Програма за допомогою зовнішніх модулів закритого типу і відкритого програмного коду взаємодіє з ваговими, системою контролю доступу, шлагбаумів, системою розпізнавання номерів. Імовірність крадіжок, "втрати" вантажів зводиться до нуля;
  • повна відповідність законодавчим інструкціям.

Переваги та зручність програмного продукту GES Зерно КОРП оцінили 150 елеваторів в Україні та Казахстані. Активно користуються програмою компанії ДПЗКУ, "Держрезерв", Суффле Агро, Олам, Грейнфілд, Сільгосппродукт, "Alebor Group", AFC, "Агро-Союз". Великі агрохолдинги, ХПП і трейдери оптимізували і автоматизували процеси бухгалтерського, логістичного, фінансового звіту перевезення, транспортування і зберігання зернових. Адже це просто, зрозуміло і прозоро.

У грудні 2011 року підприємство перейшло на нову конфігурацію «Управління елеватором для України», оскільки вона об'єднує бухгалтерський облік і оперативний облік зернового складу. Для цього ми скористалися послугами ТОВ «СофтІнформ» і задоволені кінцевим результатом. Всі питання, пов'язані з бухгалтерським, податковим та оперативним обліком зернового складу, вирішувалися на високому професійному рівні. Співпраця з цією фірмою допомогла максимально відійти від ручної праці і повністю автоматизувати процес зернового обліку на елеваторі.

Карпенко Тетяна, гол. бухгалтер, ДП "Криворізьке ХПП ДАК" Хліб України

Впровадження програми займає всього один день з подальшим навчанням персоналу. Для зручності клієнтів упродовж 2 місяців пропонується безкоштовний супровід для якісного впровадження програмного продукту. Додатково доступне замовлення послуги інтеграції програми з відеокамерами, ваговими, використання магнітних карт при прийманні/відвантаженні зерна.