Зареєструватися

Відновити пароль

Обліковий запис користувача

Написати відгук

Лише один файл.
Обмеження: 2 МБ.
Дозволені типи: png, gif, jpg, jpeg.
Розмір не менше 100x100 пікселів.
Коротко опишіть внесені зміни.

Залишити повідомлення

Замовити демо

BAS (Business Automation Software)

BAS (Business Automation Software) - популярні в Україні  програмні рішення для створення комплексних систем автоматизації підприємств різних сфер бізнесу.
Всі програмні рішення BAS можна розділити на 3 групи:

  • програмні рішення з автоматизації бізнесу для масового ринку
  • програмні рішення з автоматизації бізнесу для корпоративного сегменту
  • галузеві програмні рішення з автоматизації бізнесу

Які найбільш популярні масові рішення BAS

Масові рішення BAS включають універсальні програмні продукти, що можливо застосовувати на будь-яких типах підприємств із різних галузей бізнесу. Найбільш популярними серед них є "BAS Бухгалтерія", яка є готовим інструментом для вирішення всіх завдань, що стоять перед бухгалтерською службою підприємства, та "BAS Бухгалтерія КОРП", яка є професійним інструментом бухгалтера для ведення бухгалтерського і податкового обліку, підготовки та реєстрації податкових документів, а також підготовки та здачі обов'язкової регламентованої звітності з розширеними можливостями обліку.
Масові рішення BAS включають базову функціональність, що підійде для автоматизації більшості бізнесів.

Які програмні продукти BAS існують для корпоративного сектору

Крупні корпорації, концерни та багатопрофільні підприємства потребують побудови комплексних інформаційних систем управління та широкофункціональних рішень для управління бізнес-процесами і спільною роботою співробітників. Саме для цих цілей BAS пропонує продукти BAS ERP,  BAS Управління холдингом, BAS Документообіг КОРП. Вони вирішують усі вище перераховані задачі практично на 100%, що стосується типових задач, але не враховують галузеву специфіку бізнесу. Саме тому, в лінійці  BAS розроблені окремо також і галузеві рішення, в тому числі і для аграрного бізнесу.

Галузеві програмні рішення на основі BAS з автоматизації аграрного бізнесу

Галузеві програмні рішення для аграрного бізнесу розробляє ряд компаній-вендорів, що входять до Спілки Автоматизації Бізнесу (САБ). Зазвичай такі рішення базуються на рішеннях для масового бізнесу (наприклад, BAS Бухгалтерія чи BAS Бухгалтерія КОРП), але із урахуванням галузевої специфіки.

Серед рішень з автоматизації агробізнеса можна виділити кілька найбільш популярних.

BAS АГРО. ERP - забезпечує автоматизацію основних бізнес-процесів в апараті управління сільгосппідприємств, а також автоматизацію бізнес-процесів агровиробництва продукції рослинництва та супутньої продукції і/або послуг.

BAS АГРО. Бухгалтерія елеватора, млина і комбікормового заводу - для автоматизації вирішення завдань, що стоять перед бухгалтерською службою сільгосппідприємства (враховуються вимоги галузевої специфіки комбінатів хлібопродуктів, елеваторів, борошномельних і комбікормових заводів тощо).

GES: Зерно - автоматизує кількісно-якісний облік зерна та продукції його купівлю-продаж, логістику, регламентований облік, нарахування заробітної плати (в спрощеному вигляді), ведення фінансового моніторингу.

GES: Зерно КОРП - автоматизує кількісно-якісний облік зерна його купівлі-продажу, логістики, регламентованого обліку, облік заробітної плати та кадрів (розширений функціонал), фінансовий моніторинг на хлібоприймальних, заготівельних і переробних підприємствах України.

СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом - автоматизує процеси оперативного обліку руху сировини і готової продукції, а також дозволяє вести кількісно-якісний облік соняшника та олії.