Зареєструватися

Відновити пароль

Обліковий запис користувача

Написати відгук

Лише один файл.
Обмеження: 2 МБ.
Дозволені типи: png, gif, jpg, jpeg.
Розмір не менше 100x100 пікселів.
Коротко опишіть внесені зміни.

Залишити повідомлення

Замовити демо

Контроль якості зерна

Погодні катаклізми першої половини літа відгукнулися для аграріїв неприємними моментами із якістю ранніх зернових, збирання яких в самому розпалі. Експерти, та і самі аграрії, спостерігають тенденцію до виникнення великої кількості так званого фузаріозного зерна, що є причиною несприятливих, занадто вологих, погодних умов початку літа.

Для виробників важливі комплексні рішення в контролі якості зерна, тому вона повинна контролюватися від поля до прийому зерна на елеваторі. Забезпечення комплексності полягає у використання спеціальної діагностичної техніки (вологоміри, експрес-аналізатори) та автоматизації обліку партій зерна, що приймаються для аналізу в лабораторії елеватора, чи зернопереробного підприємстві. Вміле поєднання цих двох інструментів дасть змогу аграріям не тільки отримати зерно, але і продати його за вигідною ціною.

Нагадуємо, що ми є розробником програмних рішень для автоматизації елеваторів, хлібокомбінатів, комбікормових заводів, та інших підприємств, які працюють із зерном. Звертаючись до нас, завдяки автоматизації процесів, ви зможете зекономити до 30% на витратах пов'язаних із організацією управлінням вашим зернопереробним підприємством.