Базисні показники для зерна
Базисні показники для зерна
Показники якості зерна (вологість, вміст сміттєвої (зернової) домішки), визначені договором складського зберігання зерна, контрактом.
Показники якості зерна (вологість, вміст сміттєвої (зернової) домішки), визначені договором складського зберігання зерна, контрактом.
Продукт харчування, що отримується в результаті перемелювання зерен різних культур. Борошно може виготовлятися з таких сортів хлібних зернових культур як пшениця, жито, жито, гречка, овес, ячмінь, просо, кукурудза, рис і дагуссу. Основну масу борошна виробляють з пшениці. Є необхідною складовою при виготовленні хліба. Пшеничну хлібопекарську борошно поділяють на сорти: крупчатку, вищий, перший, другий, обойну.
Суміш з протеїнів, вітамінів і мінеральних солей. Через високий вміст білка продукт використовується тільки як доповнення до базового корму.
Зерно з частково відкритим ендоспермом або з втраченим зародком унаслідок механічної дії.
Насіння соняшнику з залишками ядра менше половини.
Отримайте детальну відповідь на свої питання у нашого менеджера