Зареєструватися

Відновити пароль

Обліковий запис користувача

Написати відгук

Лише один файл.
Обмеження: 2 МБ.
Дозволені типи: png, gif, jpg, jpeg.
Розмір не менше 100x100 пікселів.
Коротко опишіть внесені зміни.

Залишити повідомлення

Замовити демо

А | Б | В | Д | Е | Ж | З | І | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ч | Ш | Щ | Я

Базисні показники для зерна

Базисні показники для зерна

Показники якості зерна (вологість, вміст сміттєвої (зернової) домішки), визначені договором складського зберігання зерна, контрактом.

Борошно

Борошно

Продукт харчування, що отримується в результаті перемелювання зерен різних культур. Борошно може виготовлятися з таких сортів хлібних зернових культур як пшениця, жито, жито, гречка, овес, ячмінь, просо, кукурудза, рис і дагуссу. Основну масу борошна виробляють з пшениці. Є необхідною складовою при виготовленні хліба. Пшеничну хлібопекарську борошно поділяють на сорти: крупчатку, вищий, перший, другий, обойну.

Балансуюча добавка

Балансуюча добавка

Суміш з протеїнів, вітамінів і мінеральних солей. Через високий вміст білка продукт використовується тільки як доповнення до базового корму.

Бите зерно

Бите зерно

Зерно з частково відкритим ендоспермом або з втраченим зародком унаслідок механічної дії.

Бите насіння

Бите насіння

Насіння соняшнику з залишками ядра менше половини.

Потрібна консультація?

Отримайте детальну відповідь на свої питання у нашого менеджера